24 juni är det äntligen dags att hittat fynden du länge drömt om! På onsdag slår vi upp portarna för årets Summer Sale. Se till att knacka på dörren när vi drar igång och du har chansen att köpa kvalitetsplagg till väldigt förmånliga priser. Vi sparar som vanligt inte på krutet och du hittar reaplagg bland alla varumärken för både honom och henne.

Det finns bannemej inget bättre än att göra ett riktigt fynd! Känslan när man beskriver en ny älskling i garderoben och den självklara ekvationen är att man faktiskt sparat eller varför inte till och med tjänat på sitt nya inköp.

Välkommen till en kvalitetsrea utöver det vanliga!

Hos oss handlar du säkert och trivsamt. En rymlig butik att med god plats för att lugn och ro hitta sina favoritplagg bland kända varumärken som Stenströms, Busnel, Ralph Lauren, Camilla Thulin, Betty Barcley, Joseph Ribkoff med flera. Är någon i resesällskapet med intresserad av god avkoppling och natur slår den sig ner på vår underbara uteplats med vackraste vyn över Gränna och Visingsö.

Erbjudandet gäller såklart inte tillsammans med andra erbjudanden och inte RM Williams och våra klock- och smyckeskollektioner.