Välkommen till Butiken Vretaholm och fynda ett somrigt lyxfodral. Att fynda ett kvalitetsplagg som håller i längden ger en härlig känsla. Mode kommer och går men ett bra kvalitetsköp känns lika nytt nästa år när man plockar fram sommarplaggen ur vintervilan i garderoben. 

Med tanke på alla arrangemang som under rådande omständigheter flyttats fram är det lika bra att bygga en hållbar sommargarderob för 2021, när vi förhoppningsvis kan njuta av ett efterlängtat socialt liv. Vi längtar efter en bonanza i skolavslutningar, konfirmationer, bröllop, födelsedagar, resor och kanske en och annan fest bara för att fira livet och friheten.

Vi hoppas och längtar!

Hos oss handlar du säkert och trivsamt. En rymlig butik att med god plats för att lugn och ro hitta sina favoritplagg bland kända varumärken som Stenströms, Busnel, Ralph Lauren, Camilla Thulin, Betty Barcley, Joseph Ribkoff med flera. Är någon i resesällskapet med intresserad av god avkoppling och natur slår den sig ner på vår underbara uteplats med vackraste vyn över Gränna och Visingsö.