Hansen & Jacob grundades 2005 av Johan Hansen. En entreprenör som såg utmaningen i att skapa en ny stil för den välklädde mannen och kvinnan.

Hansen & Jacob är förstavalet för den informelle mannen och kvinnan – en snygg blandning mellan strikt och elegant skandinavisk design kombinerat med kompetensen i den italienska hantverkstraditionen. Hansen & Jacob skapar kläder som är den naturliga bryggan mellan vardag och formellt – klassiskt i sinne och själ, men med en mer modern och annorlunda approach.

Med rötterna i den berömda Napolitanska skräddarskolan klär Hansen & Jacob den moderna mannen och kvinnan i kvalitetsplagg. Dressat som känns personligt, säkert, avslappnat och informellt, men ändå stilrent och klassiskt.

Hansen & Jacob är ett dynamiskt företag som förespråkar transparens och okonventionellt tänkande. Vi har en stark tro på att det vi gör, där utveckling och perfektion av våra produkter är kärnan i verksamheten. Hela vägen, från skissbordet till återförsäljarens butik, finns en genuin lagkänsla och hängivenhet för att utveckla Hansen & Jacobs kläder. Våra kollektioner finns i utvalda butiker i hela Europa.