Äntligen händer det och nu ska det gamla ut och det nya in. På torsdag den 20 augusti startar vi årets stora lagerrensning av sommarplagg i butiken, med 60 % rabatt på sortimentet. Titta in på rean på Butiken Vretaholm och dunderfynda allt du behöver för ett stiligt avslut på sommaren då butiken är laddad med massor av fantastiska kvalitetsplagg till kanonpriser.

Rean gäller ej RM Williams, klockor och höstnytt.

Hos oss handlar du säkert och trivsamt i en rymlig butik med god plats för att i lugn och ro hitta sina favoritplagg bland kända varumärken som Stenströms, Busnel, Ralph Lauren, Camilla Thulin, Betty Barcley, Joseph Ribkoff med flera. Är någon i resesällskapet med intresserad av god avkoppling och natur slår den sig ner på vår underbara uteplats med vackraste vyn över Gränna och Visingsö.

Nya öppettider

Torsdag och fredag 11:00 – 17:00
Lördag och söndag 11:00 – 15:00

Vi anordnar mingelkvällar med shopping! Inbjudan kommer alltid upp på @butikenvretaholm på Facebook, Instagram och här på hemsidan såklart. Varför inte dra ihop dina vänner och kör en privat kvällsträff i butiken så bjuder på lättare mingel. Självklart anpassar vi oss till rådande omständigheter. För mer information och minsta antal för ett privat butiksevent kontaktar du oss på info@butikenvretaholm.se eller 070-4972471.